Newborn shoot
Thuis in de vertrouwde omgeving of in de huiselijke studio
Baby shoot
Voor altijd vast gelegd op beeld
Newbornshoot
Jouw pasgeboren kindje puur op beeld
Previous
Next
Hoera een Baby geboren!

Een nieuw leven! Gefeliciteerd, jullie zijn net ouders geworden voor de eerste, tweede, derde, vierde keer of misschien wel vaker. Of, je baby zit nu nog warm in je buik en je bent aan het kijken of een newbornshoot nou wel zo goed bij jullie past. 

Ik kan je verzekeren dat de tijd met een pas geboren baby echt voorbij vliegt. Alle clichés zijn meer dan waar. Een baby shoot is echt de moeite waard. 

Het is niet alleen ontzettend leuk om bij dit bijzondere moment even stil te staan ook is het fijn om herinneringen vast te laten leggen. Die kleine teentjes, dat lieve neusje! Details vergeten we het snelste. Dat wil je niet, toch? 

Suus is een ontzettend vriendelijke en professionele fotografe. Zij is duidelijk erg ervaren in de omgang met newborns

- Sippora JK

Dit wil ik zeker niet missen, dus wat nu?

Met heel veel liefde kom ik bij je thuis om je pasgeboren kindje vast te leggen. Van te voren hebben wij via de mail, telefonisch of whatsapp contact over hoe jij je kunt voorbereiden op de newbornsessie maar eigenlijk is dat veel minder dan je denkt. Ik zorg er namelijk voor dat ik bij jouw thuis kom met alles wat wij nodig hebben tijdens de newborn shoot.

 Hoe oud jouw baby tijdens de newbornshoot is maakt mij als newbornfotograaf niet zoveel uit. Het gaat erom wanneer jij er aan toe bent om de shoot plaats te laten vinden. De meeste ouders vinden het fijn als de shoot tussen de tweede en de vijfde week na de geboorte plaats vind, maar later of eerder kan natuurlijk ook.

Nadat wij een voorlopige data optie hebben vast gezet, meestal is dat ongeveer twee weken na de uitgerekende data, krijg je van mij ook nog een mailtje met handige tips voor de styling tijdens de newbornshoot. Je hoeft niet gelijk een nieuwe garderobe aan te schaffen hoor! Het zijn tips waar je misschien wat een hebt, misschien ook niet. het is jouw shoot, jouw baby en zijn jouw foto’s. 

Zo blij met de lieve foto's van ons samen, een herinnering voor altijd

- Anouk van der Velden

Waar kan ik rekening mee houden?

Ik als kinder en familie-fotograaf zorg er ook voor dat niet alleen de pasgeboren baby op de foto word gezet maar het hele gezin. Papa, mama en eventuele broertjes en zusjes komen allemaal aan de beurt. Dit doen we op een gezellige en ontspannen manier zodat het voor iedereen een fijne herinnering zal worden.

Ik raad zeker aan om met minimaal ander half uur rekening te houden voor de newborn sessie. Als je baby wat onrustiger is dan geeft dat helemaal niets. Huilen hoort er bij en jouw kindje is echt niet de eerste huilende baby die ik als babyfotograaf zal zien. Er mag gevoed, verschoond en getroost worden. Duurt de shoot langer als anderhalf uur? Dat is voor mij echt geen probleem. Ik neem absoluut de tijd voor jullie als gezin. 

Of een baby nou de hele tijd wakker is of slaapt vind ik als babyfotografe totaal niet erg. Ik volg het ritme van het kindje zodat de foto’s ontspannen, liefdevol en rust zullen uit stralen.

Houd zich netjes aan de afspraken, is super geduldig, neemt echt de tijd ervoor. Ze levert echt plaatjes af voor een zacht prijsje!

- Fabienne Meijer

Maan

239
  • In de studio of thuis
  • 10 foto's naar keuze
  • Mini album 10 x 10 cm

Zon

Favoriet bij Knaptoetjes!
259
  • In de studio of thuis
  • 20 foto's naar keuze
  • Album 15 x 15 cm

Ster

289
  • In de studio of thuis
  • 30 foto's naar keuze
  • Album 20 x 20 cm
Renske van Zuijdam
Renske van Zuijdam
Read More
Super fijn persoon om contact mee te hebben over de shoot. Behulpzaam en meedenken. Oplossingsgericht en ze zal zich in alle bochten wringen om het je als klant naar de zin te maken. Na de shoot ontvang je op zeer korte termijn hele mooie foto's! Echt een aanrader!
Anne van Esschoten
Anne van Esschoten
Read More
We hebben inmiddels drie fotoshoots (zwangerschaps-, verjaardag- en newborn) met Suus gedaan en ben daar onwijs blij mee! De shoots zelf waren heel ontspannen en ‘speels’ waardoor de foto’s dat ook zijn. Juist de momenten waarop je niet poseert maar echt jezelf bent weet ze vast te leggen en dat levert prachtige beelden op. Suus stelt je op je gemak en weet door haar achtergrond in de kinderopvang ook goed met kinderen om te gaan. Echt een aanrader dus als je kwalitatief goede foto’s wil voor een eerlijke prijs!
Sam Huizer
Sam Huizer
Read More
In augustus hebben we een shoot met Suus mogen doen en wat waren we hier blij mee. Suus weet de kleine perfect op zijn gemak te stellen, is geduldig en lief voor hem en denkt aan de kleine details in de foto’s waar jij zelf en onze vorige fotograaf totaal niet aan dacht, zoals voetjes en handjes. Ben zo dankbaar voor deze mooie herinneringen en de volgende shoot bij haar is al geboekt. Topper ben je!
Previous
Next